mobillogo_80x600s

Se över dina strategiska planer

Sommaren lider mot sitt slut och många är nu tillbaka efter en välbehövlig semester.
För många innebär återkomsten till jobbet att röja upp bland en hel del saker som blivit liggande, samtidigt som kravet på att presentera nya genomtänka planer för den kommande verksamheten ständigt är närvarande. Hösten som kändes så långt fram i framtiden innan semestern har nu hunnit bli alldeles snart.

 

På Visual Strategy är vi i full gång. Bland annat en ny myndighetskund som vi tillsammans med, på bara några dagar, tagit fram en ny strategisk plan.
Alla i ledningsgruppen är med på tåget och återkommande kommentarer var; "Det är lätt att förstå planen", Vi har gjort så mycket på så kort tid", "Det är väl över förväntan", osv.

 

Fler och fler blir positivt överraskade om styrkan i att kunna skapa visuella planer och övertygade om att det är rätt väg att gå. Det som tidigare varit så svårt, komplicerat och tidskrävande kan nu göras så snabbt och enkelt, genom ett strukturerat och logiskt arbetssätt.

 

Är du också intresserad av att veta mer om hur dina strategiska planer kan förbättras, så är det bara att höra av dig till mig.

Peter Kimber

08-551 195 55

0709-94 75 74
peter.kimber@visualstrategy.net

Etiketter: strategiplan planering

Kommentera gärna inlägget:

Tidigare inlägg

Etikettmoln